De orientatie cursus Tekenen met grafietpotloden en Aquarelleren van 3 lessen is inclusief het Ebook Botanisch Tekenen voor Beginners + het Ebook Aquarelleren voor Beginners.

Heb je altijd al willen beginnen met tekenen en schilderen maar weet je niet goed hoe te beginnen?

Aan de hand van mijn boeken, speciaal voor beginners samengesteld, geef ik je begeleiding bij het starten van deze fantastische hobby. Niet alleen leer je hoe je een onderwerp kunt tekenen en schilderen maar ook zal je merken dat je anders naar de dingen om je heen gaat kijken.

Dit is een korte informatieve cursus van 3 lessen.

In de eerste 2 lessen behandelen we de materialen, technieken voor het tekenen met grafietpotlood en gaan we aan de slag met het tekenen van verschillende botanische voorwerpen. Dat zijn dus onder andere bloemen en planten.

In de laatste les krijg je informatie over het schilderen met aquarelverf en ga je door middel van simpele oefeningen leren om te gaan met aquarelverf. Tot slot kun je op mooi dik papier je eerste aquarel maken.

 Na afloop kun je dan met het Ebook Botanisch Tekenen en het Ebook Aquarelleren zelf verder werken.

De cursus kost 65,00 Euro, inclusief het Ebook Botanisch Tekenen plus het Ebook Aquarelleren. Tekenmateriaal en Aquarelverfmaterialen zijn aanwezig. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen. Een kopje thee of koffie met iets lekker hoort er ook bij.

De cursus wordt 's middags van 2 tot 4 uur gegeven in Zwaag, Hoorn, Noord-Holland. Aantal cursisten per middag 2 personen, dus je krijgt alle aandacht.

De cursus start  bij voldoende aanmeldingen.

Via het contactformulier kun je je aanmelden of vragen stellen. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.